Tapetum’s personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Tapetum samler inn og bruker personopplysninger.

Tapetum’s daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger

Daglig leder har det daglige ansvaret for Tapetums behandlinger av personopplysninger på Tapetum.no med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på servere som driftes av one.com Det er kun Tapetum som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Tapetum er opptatt av å beskytte de personlige opplysningene dine. Vi bruker en rekke sikkerhetsteknologier og -prosedyrer for å beskytte de personlige opplysningene fra uautorisert tilgang, bruk eller avsløring. Vi lagrer for eksempel de personlige opplysningene du oppgir, på datasystemer med begrenset tilgang, og som er plassert i kontrollerte anlegg. Når vi sender særdeles konfidensielle opplysninger (for eksempel kredittkortnummer) over Internett, beskytter vi dem ved hjelp av kryptering, ved bruk av SSL-protokollen (Secure Socket Layer). tapetum.no lagrer aldri ditt kredittkortnummer.

Nettstatistikk

Tapetum samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på Tapetum.no Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, informasjon om varer som brukeren eventuelt putter i varekurven og hvilke nettlesere som benyttes.

Tapetum, etterspør ditt personnummer ved bruk av Klarna sine betalingstjenester for å øke sikkerheten og for å kunne ha mulighet for å utføre en kredittsjekk.

Med de unntak som er spesifisert nedenfor, vil ikke de personlige opplysningene du oppgir til tapetum videreføres utenfor tapetum.no, til evt datterselskap eller nærstående selskap, uten ditt samtykke.

Webområdet tapetum.no kan komme til å måtte oppgi dine personlige opplysninger hvis loven krever det, eller hvis Tapetum.no i god tro finner dette nødvendig for å (a) følge forordninger i loven eller rette seg etter rettslige prosesser som blir meddelt Tapetum eller web-området tapetum.no, (b) beskytte og forsvare rettigheter eller eiendom tilhørende Tapetum og web-området tapetum.no, eller (c) handle under kritiske omstendigheter for å beskytte sikkerheten til brukere av Tapetum.no’s tjenester, web-områder eller publikum.

Informasjonskapsler (cookies)

Tapetum og de aller fleste nettsider benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin.

Tapetum bruker disse informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden samt for å samle inn statistikk som vi benytter til å gjøre nettsidene våre bedre. Ved å benytte Tapetums sine nettsteder samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

På Nettvett.no kan du lese om hvordan du kan stille inn nettleseren din for å akseptere eller avvise informasjonskapsler.

Oversikt over informasjonskapsler på www.tapetum.no

WooCommerce

Informasjonskapsel Beskrivelse
woocommerce_cart_hash informasjonskapslene inneholder informasjon om handlekurven i sin helhet og hjelper WooCommerce å vite når handlekurven endres
woocommerce_items_in_cart informasjonskapslene inneholder informasjon om handlekurven i sin helhet og hjelper WooCommerce å vite når handlekurven endres
wp_woocommerce_session_ inneholder en unik kode for hver kunde slik at WooCommerce vet hvor man skal finne handlekurvinformasjonen i databasen for hver kunde.
yith_wcwl_products fjerde samler informasjon om varer som sammenlignes i nettbutikken.

Ingen personlig informasjon blir lagret i disse informasjonskapselen

Google Analytics

Brukes for å samle inn brukeradferd og statistikk.

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (“Google”). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter på nettstedet for eieren av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av Internett.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsidene. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

Les mer om hvordan Google samler inn og håndterer data her

Informasjonskapsel Beskrivelse
_ga Skiller brukere
_gat Begrenser spørringsfrekvensen
__utma Skiller brukere og brukersesjoner.
__utmb Bestemmer ny brukersesjon/besøk.
__utmc Interoperabilitet med urchin.js sammen med __utmb.
__utmz Lagrer trafikkilden eller kampanjen som forklarer hvordan brukeren nådde siden.
__utmv Benyttes for å lagre data på besøks-nivå. Lages når tjenesten benytter _setCustomVar-metoden.

Youtube

Brukes for å lagre informasjon om båndbredde og innstillinger du gjør i spilleren. Disse kapslene leveres av domenet youtube.com

Nyhetsbrev

Tapetum sender ut nyhetsbrev via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. MailChimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

E-post og telefon

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Det gjøres ingen øvrig systematisk registrering av telefonsamtaler hvor innringer kan identifiseres.

Kontaktinformasjon

E-post: info@tapetum.no

Telefon: +47 960 40 157

Postadresse: Sandakerveien 52, 0566 Oslo