Om Tapetum

Velkommen til Tapetum, en nettbutikk med det meste innom møbelstoff, tapet og verktøy: Tapetum er en butikk der du finner ett gott utvalg av produkter innom områdene tapeter, møbelstoff og verktøy. Vi har designertapet, historiske tapeter og håndtrykket tapeter. Vi selger også gardin- og møbelstoffer samt verktøy innom disse fagene og kan tilby råd og innredningstjenester til deg som kunde.

Tapetums nettbutikk ble grunnlagt i 2018 av Nils Søderberg og Sofie Pocock, som driver Trekkoteket Møbeltapetserer på Grünerløkka i Oslo. Med åver 10 års erfaring i bransjen og lidenskap for design, interiør og møbler, så var det et naturlig skritt for oss å starte en nettbutikk hvor vi nå kan tilby kunder over hele Norge, et bredt utvalg av både tapeter og møbelstoff.

Vi handler og har kontakt med leverandører over hele verden for å tilby deg det beste i markedet til en bra pris! Vi er en liten familiebedrift som elsker å ha personlig kontakt med våre kunder, så vi håper å høre fra deg hvis du har spørsmål.

Med vennlig hilsen Sofie og Nils