VÅR BUTIKK

TAPETUM

Verksgata 20b
0566 Oslo

info@tapetum.no

+47 960 40 157

INFORMASJON

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi har omtrent 3-7 arbeidsdagers leveringstid fra norske leverandører og 5-10 dager leveringstid fra våre leverandører utenfor Norge.

Det er lengre leveringstider for varer fra utlandet fordi de må fortolles før pakken kommer i Norge. Dette kan ta noen dager ekstra.

Hvis du vil garantere at produktet ditt kommer til forventet leveringstid, kan du alltid ringe oss på forhånd for å sjekke lagerstatus hos leverandøren. Vi kan be dem om å reservere tapetruller eller stoffet før du gjør bestillingen din hos oss.

Hvis du jobber profesjonelt med interiørdesign, som interiørkonsulent, arkitekt eller stylist, kan du søke om en interiørkonto hos oss. Vi trenger en kopi av det nåværende registreringsbeviset, som sier vad bedriften arbeider med.

Vi strever etter å gi en god pris fra første rulle / meter / liter. Dette forhindrer oss ikke i å gi enda bedre priser på enkelte varer i forbindelse med store bestillinger. Hvis du prosjekterer ett større prosjekt, send oss en e-post for et tilbud.

Se mer under salgs og leveringsbetingelser.

Avhengig av hvor mye spill det vil være på hver lengde, kan du få forskjellige lengder per rulle. Vi må regne med at det er garantert nok fordi det er fare for at du ikke får tapeter fra samme fargebad hvis du må etterbestille flere. Les mer under «beregne møbelstoff eller tapet» hvordan du skal telle. Dessverre kan vi ikke kjøpe resterende ruller av ordrevarer. Fordi små forskjeller kan få store konsekvenser, vi anbefaler at du måler så nøyaktig som mulig. Som kunde er du selv ansvarlig for å beregne nøyaktig hvor mye materiale du må bestille. Det samme gjelder tekstiler. Du er ansvarlig for å kontrollere at stoffet ikke har noen skade før du klipper det. Hvis du har klippet i rullen, kan du ikke returnere den, så vær sikker på å rulle ut hele stoffet og se gjennom det før du kutter.

De fleste stoffer og tapeter kan du bestille prøver på. Hvis du er interessert er du velkommen att kontakte oss eller der det er mulig, bestille direkte i vår nettbutikk,

BRUK KONTAKTSKJEMAET NEDENFOR, RING OSS, ELLER SEND OSS EN E-POST

DU ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL Å KONTAKTE OSS I TAPETUM OM DU HAR NOEN SPØRSMÅL.